כ"ב חשון התשפ"ה
23.11.2024
חלביים ומוצלחים

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן

קינוחי כוסות חלביים ומרשימים שתוכלו לפנק איתם כל אחד | שילוב של מוס השוקולד עם הגנאש הלבן והבוהק, יוצרים יחדיו קינוח מכובד וטעים במיוחד

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן
קינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן צילום: מירב מלכה

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן / מאת: מירב מלכה.

זמן הכנה: 20 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.

המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן:

למוס:

  • 200 גרם שוקולד חלב (חום)
  • 500 מל' שמנת מתוקה

לגנאש הלבן:

  • 100 גרם שוקולד לבן (ניתן להחליף בשוקולד לבן עם פצפוצים, אגוזים וכו')
  • 50 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן:

הכנת המוס:

  1. בבן מארי המיסו את השוקולד עם 100 מל' שמנת מתוקה.
  2. בקערה נפרדת הקציפו 400 מל' שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט
  3. הכניסו את השוקולד המומס עם השמנת לקרם וערבבו בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. שפכו / זלפו לכוסות והכניסו אותן להקפאה למשך כשעה עד להתייצבות.

הכנת הגנאש הלבן:

  1. המיסו את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם חלק.
  2. שפכו את הגנאש על המוס שהקפאתם.
  3. ניתן להמיס שוקולד חום ולזלף צורות על הגנש הלבן למראה מרשים יותר.
  4. הכניסו להקפאה והוציאו 10 דקות לפני ההגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון קינוחי כוסות חלבי מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}