חלביים ומוצלחים
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן
קינוחי כוסות חלביים ומרשימים שתוכלו לפנק איתם כל אחד | שילוב של מוס השוקולד עם הגנאש הלבן והבוהק, יוצרים יחדיו קינוח מכובד וטעים במיוחד
- חני לוין
- כ"ב טבת התשפ"א
קינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן / מאת: מירב מלכה.
זמן הכנה: 20 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן:
למוס:
- 200 גרם שוקולד חלב (חום)
- 500 מל' שמנת מתוקה
לגנאש הלבן:
- 100 גרם שוקולד לבן (ניתן להחליף בשוקולד לבן עם פצפוצים, אגוזים וכו')
- 50 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן:
הכנת המוס:
- בבן מארי המיסו את השוקולד עם 100 מל' שמנת מתוקה.
- בקערה נפרדת הקציפו 400 מל' שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט
- הכניסו את השוקולד המומס עם השמנת לקרם וערבבו בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
- שפכו / זלפו לכוסות והכניסו אותן להקפאה למשך כשעה עד להתייצבות.
הכנת הגנאש הלבן:
- המיסו את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם חלק.
- שפכו את הגנאש על המוס שהקפאתם.
- ניתן להמיס שוקולד חום ולזלף צורות על הגנש הלבן למראה מרשים יותר.
- הכניסו להקפאה והוציאו 10 דקות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות