קינוח מתוק
מתכון לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם
קינוח טעים, מהיר וקל להכנה, שתוכלו להכין תמיד, אם נותר לכם קצת זמן בערב שבת | הוא מתאים כקינוח לכל סעודה, או כקישוט לעוגה מרשימה
- חני לוין
- ג' טבת התשפ"א
גליליות ממולאות צילום: יהודית וינטרוב
מתכון לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם:
- כמות המילוי בערך ל25 גליליות.
- 3 חב' גליליות למילוי
- 1 קצפת צמחית / שמנת מתוקה
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב שקדים או סויה
- 2 כפות ממרח שוקולד (אפשר כל ממרח אחר הניתן להשיג בחנויות למוצרי אפיה)
- 1כפית נס קפה
- 2 כפות אבקת סוכר
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר
2 כפות שמן
סוכריות או ברס אגוזים.
אופן ההכנה לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם:
הכנת המילוי:
- הקציפו את השמנת הצמחית, הוסיפו את הפודינג ווניל, חלב שקדים, ממרח השוקולד, נס קפה ואבקת סוכר, הקציפו עד לקבלת קצף עמיד ונוח לעבודה.
- הכניסו את הקרם לשקית זילוף עם צנטר בלון קטן ומלאו את הגליליות,
הכנת הציפוי:
- המיסו את השוקולד המריר עם השמן במיקרוגל בפולסים קצרים.
- הטבילו את הגליליות משני הצדדים בשוקולד המומס ומיד לאח"מ הטבילו בסוכריות או ברס אגוזים.
- ניתן להמיר את המתכון לחלבי: את השמנת הצימחית - בשמנת מתוקה , את חלה השקדים – בחלב רגיל, וממרח שוקולד – בממרח חלבי כמו ריבת חלב
- שמרו בקופסת אחסון בהקפאה עד להגשה, שומר על הטריות של הגלילית.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יהודית וינטרוב
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות