קלה ומהירה
מתכון לרולדה בקרם נוגט
מחפשים מתכון לעוגה מהירה וקלה להכנה והכי חשוב יוקרתית ומכובדת, המתכון הזה מוצלח ביותר של רולדה במילוי קרם נוגט מוצלח וממכר שיהפוך לכם כל אירוח למוצלח יותר
- חני לוין
- כ' כסלו התשפ"א
רולדה בקרם נוגט צילום: מיכל ריינהולד
מתכון לרולדה בקרם נוגט
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 9 דקות.
המצרכים לרולדה בקרם נוגט:
- 4 ביצים
- 4 כפות סוכר
- 4 כפול קמח
- מעט תמצית ווניל
לקרם:
- 1 שמנת מתוקה
- 1 כפית קרם נוגט מרוכז
אופן ההכנה לרולדה בקרם נוגט:
הכנת הרולדה:
- הקציפו את החלבונים ובהדרגה הוסיפו את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- המשיכו להקציף והוסיפו תוך כדי את החלבונים, הקמח והתמצית וניל, עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
- להקציף חלבון ובהדרגה להוסיף סוכר, כשקצף יציב להוסיף את החלמונים אחר כך להוסיף את הקמח קצת תמצית וניל
- שטחו על תבנית גדולה (גודל של תנור) מרופדת בנייר אפיה.
- והכניסו לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 9 דקות.
הכנת הקרם:
- הקציפו את השמנת המתוקה עם הנוגט המרוכז עד לקבלת קצף יציב.
הרכבת הרולדה:
- מרחו על הרולדה מהקרם וגלגלו.
- המיסו שוקולד חלב או מריר וזלפו מלמעלה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: מיכל ריינהולד
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות