סעודה רביעית חגיגית
מתכון לסלט תפוחי אדמה איטלקי חלבי
מתכון מיוחד לסלט תפוחי אדמה איטלקי חלבי, בשילוב גבינת פטה או מלוחה בצל ירוק הנותן את הטעם המיוחד, עם תיבול פשוט של מלח ופלפל גרוס. תוצאה מושלמת של סלט חגיגי
- חני לוין
- ה' כסלו התשפ"א
סלט תפוחי אדמה איטלקי חלבי צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט תפוחי אדמה איטלקי חלבי
המצרכים לסלט תפוחי אדמה איטלקי חלבי:
- 5 תפו״א קלופים וחתוכים לקוביות בגודל בינוני
- 1 חבילת גבינה מלוחה או פטה
- 1/2 כוס שמן זית
- 3 ראשים בצל ירוק קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה לסלט תפוחי אדמה איטלקי:
- הרתיחו את תפו״א האדמה עד לבישול כמעט מלא אך לא רך לגמרי
- סננו את המים ברשת שלא ישארו נוזלים
- לאחר מכן הוסיפו את הגבינה והבצל ירוק ומיזגו מעל את שמן הזית, תבלו במלח ופלפל שחור
- כל המרבה בשמן זית הרי זה משובח ‼️
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות