מתכון לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים
מתכון נהדר למנה בשרית משובחת, פרגיות צרובות בתיבול של רצועות גמבה ובצל המעניקים את טעמם המיוחד למנת יוקרה מלאת עניין
- חני לוין
- כ"א שבט התשפ"ד
פרגיות עם פלפלים ובצל צילום: אסתי
מתכון לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים / אסתי
המצרכים לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים:
- 8 חתיכות פרגיות נקיות
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 כפית רכז רימונים / דבש
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה
אופן ההכנה לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים:
- בקערה עמוקה מכניסים 2 כפות שמן, מעט מלח, פלפל שחור גרוס, 1 כפית רכז רימונים, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום
- מערבבים היטב ומכניסים את הפרגיות פנימה, עוטפים היטב את כל הפרגיות במרינדה ומכניסים לקירור למשך חצי שעה או למספר שעות לספיגת הטעמים
- מחממים סיר שטוח על הגז עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים עד להשחמה נאה. מעבירים את הבצל והגמבות המטוגנים לקערה
- באותו סיר שהזהבנו את הבצל והפלפלים, מניחים את הפרגיות המתובלות וצורבים אותן הייטב עד הזהבה על אש גבוהה משני הצדדים .
- לאחר שהזהבנו וצרבנו היטב את הפרגיות, מוסיפים את הבצל והגמבה שהנחנו בצד ומערבבים היטב טועמים אם חסר מלח ומתקנים תיבול.
- מגישים לצד אורז לבן / פירה / כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות