י"ד חשון התשפ"ה
15.11.2024

מתכון לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים

מתכון נהדר למנה בשרית משובחת, פרגיות צרובות בתיבול של רצועות גמבה ובצל המעניקים את טעמם המיוחד למנת יוקרה מלאת עניין

מתכון לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים
פרגיות עם פלפלים ובצל צילום: אסתי

מתכון לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים / אסתי

המצרכים לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים:

  • 8 חתיכות פרגיות נקיות
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 כפית רכז רימונים / דבש
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה

אופן ההכנה לפרגיות בתוספת בצל ופלפלים:

  1. בקערה עמוקה מכניסים 2 כפות שמן, מעט מלח, פלפל שחור גרוס, 1 כפית רכז רימונים, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום
  2. מערבבים היטב ומכניסים את הפרגיות פנימה, עוטפים היטב את כל הפרגיות במרינדה ומכניסים לקירור למשך חצי שעה או למספר שעות לספיגת הטעמים
  3. מחממים סיר שטוח על הגז עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים עד להשחמה נאה. מעבירים את הבצל והגמבות המטוגנים לקערה
  4. באותו סיר שהזהבנו את הבצל והפלפלים, מניחים את הפרגיות המתובלות וצורבים אותן הייטב עד הזהבה על אש גבוהה משני הצדדים .
  5. לאחר שהזהבנו וצרבנו היטב את הפרגיות, מוסיפים את הבצל והגמבה שהנחנו בצד ומערבבים היטב טועמים אם חסר מלח ומתקנים תיבול.
  6. מגישים לצד אורז לבן / פירה / כל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

פרגיות מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}