מהמטבח הטריפוליטאי
מתכון לסלט חמוצים - מסאייר
'מסאייר' מקבץ ירקות בתיבול חמוץ חריף - סלט המגיע מהמטבח הטריפוליטאי, פשוט מהיר קל וטעים בטרוף, מתאים לכל ארוחה ומעניק טעם מרענן
- נועם זיגדון
- י"ח שבט התשפ"ד
- 3 תגובות
חמוצים צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט חמוצים – מסאייר / נועם זיגדון
המצרכים לסלט חמוצים – מסאייר:
- 4 גזרים
- ½ ראש כרוב
- כרובית (גוש קטיף)
- גמבות בכל הצבעים (אדומה ,ירוקה ,צהובה, כתומה)
- 4 מלפפונים
- 1 פלפל חריף
- 1/2 ראש שום
- פלפל שחור אנגלי שלם
- ½ צרור שמיר
- ¾ כף שטוחה מלח
- 2 ליטר מים
- ½ כוס חומץ
אופן ההכנה לסלט חמוצים – מסאייר:
- חותכים את הירקות לעיגולים או רצועות
- מכניסים את כל המצרכים לסיר ומביאים לרתיחה
- לאחר הרתיחה מבשלים 3-5 דקות בלבד ומכבים מיד
- משאירים בסיר מכוסה עד שיתקרר ומכניסים למקרר
- מגישים עם כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות