מתכון לעוגת פירות יבשים נוסטלגית רכה ועסיסית
מחפשים מתכון מוצלח לעוגת פירות עסיסית ורכה? קבלו מתכון מעולה וקל להכנה שיכניס לכם נוסטלגיה וטעם משובח לכבוד שבת קודש
- נועם זיגדון
- ט"ו שבט התשפ"ד
- 3 תגובות

עוגת פירות יבשים נוסטלגית רכה ועסיסית צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת פירות יבשים נוסטלגית רכה ועסיסית / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת פירות יבשים נוסטלגית רכה ועסיסית:
- 4 ביצים L
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- גרידת תפוז
- 2 כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 1 כוס פירות מיובשים קצוצים (שזיפים, משמשים, צימוקים, חמוציות, ועוד...)
לקישוט:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לעוגת פירות יבשים נוסטלגית רכה ועסיסית:
- מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן והמיץ בזילוף דק
- מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים ידנית את הקמח ואבקת האפייה
- מסננים את הפירות ומפזרים עליהם מעט קמח
- מוסיפים את הפירות לבלילה בתנועת קיפול
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים במשך כ-40 דקות
- מוציאים מהתנור מצננים ובוזקים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות