מתכון למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים
מתכון נהדר המתאים במיוחד לכבוד ט"ו בשבט, מאפה בצק עלים הממולא בתערובת תפוחים וצימוקים ומעניק לכם קינוח חגיגי ומלא עניין
- חני לוין
- י"ד שבט התשפ"ד

מעטפת בצק עלים ותפוחים צילום: אסתי
מתכון למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים / אסתי
המצרכים למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים:
- 1 חבילת בצק עלים
למילוי:
- 5 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות צימוקים או פירות יבשים קצוצים
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 רבע כפית קינמון
- 1 כף פודינג וניל
אופן ההכנה למעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים:
- בסיר מניחים את כל מרכיבי המילוי על אש יחסית גבוהה. ומערבבים כל הזמן. לא לעזוב את הסיר כדי שלא ישרף!
- מבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך מעט ורוב הנוזלים מתחילים להצטמצם .
- חותכים בצק עלים לריבועים ומניחים על כל ריבוע ממלית התפוחים
- סוגרים את ריבועי בצק העלים לצורת מעטפה משני הצדדים ומהדקים היטב
- מניחים במרווחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180-200 ואופים עד להזהבה .
- מוציאים מהתנור, מצננים ומפזרים מעט אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות