מתכון לבייגל כוסמין ללא התפחה
בייגל כוסמין ללא התפחה מהיר וטעים, מצופה בתערובת של שומשום, קצח, שיבולת שועל וגרעיני חמניה, מתאים כארוחת בוקר או ערב לצד גבינות וסלט ירקות

בייגל כוסמין צילום: אסתי
מתכון לבייגל כוסמין ללא התפחה / אסתי
המצרכים לבייגל כוסמין ללא התפחה:
כוס מדידה: 250 מ"ל
- 2 כוסות + 2 כפות קמח כוסמין מלא
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1/2 כפית מלח
- 2 מכלי יוגורט (400 גרם) או גבינה לבנה
לציפוי:
- מים
- שומשום
- קצח
- שיבולת שועל
- גרעיני חמנייה / דלעת
אופן ההכנה לבייגל כוסמין ללא התפחה:
- מערבבים בכף את כל המרכיבים עד לאיחוד
- בעזרת ידיים נקיות ומקומחות מחלקים את הבצק ל 10 עיגולים שווים
- מקמחים מעט את הכדורים
- יוצרים חור בכל כדור בעזרת האצבעות ומותחים מעט עד לקבלת צורת בייגל .
- להכין 2 קערות:
- קערה 1: מים מהברז
- קערה 2: תערובת של: מעט שומשום. קצח. שיבולת שועל, גרעיני חמנייה או דלעת .
- טובלים את החישוק בקערת המים ואחר מיד מצפים בתערובת השומשום והפיצוחים
- מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה .
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ - 25 דקות
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד גבינות, זיתים וכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות