עם 3 מצרכים בלבד: מתכון לקינוח ג'לי בטעם תפוז ביתי
קינוח פרווה, קל להכנה עם שלושה מצרכים בלבד, המתאים לכל מי שחובב את מרקם הג'לי – מתכון מוצלח ומהיר להכנת ג'לי תפוז ביתי בציפוי קוקוס ודובדבנים מסוכרים
- חני לוין
- ב' שבט התשפ"ד
קינוח ג'לי תפוז צילום: ניצה בן ישי
מתכון לקינוח ג'לי בטעם תפוז / ניצה בן ישי
המצרכים לקינוח ג'לי בטעם תפוז:
- 2 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט – כ7 תפוזים
- 2 כפות דבש
- 1/2 כוס קורנפלור
לקישוט:
- קוקוס
- דובדבנים מסוכרים
אופן ההכנה לקינוח ג'לי בטעם תפוז:
- סוחטים את התפוזים, מסננים מגרעינים ומכניסים לסיר
- מוסיפים את הדבש והקורנפלור ומערבבים הייטב
- מניחים את הסיר על להבה נמוכה ומערבבים כל הזמן עם כף עץ
- ממשיכים לבשל עד להסמכה
- מורידים מהגז, ומעבירים לתבנית סיליקון יעודה
- מכניסים למקרר למשך 3 שעות להתייצבות מלאה
- מחלצים את הג'לי מתבנית הסיליקון, מגלגלים כל קינוח ג'לי בקוקוס ומקשטים עם דובדבנים
הערה: ניתן להכין בתבנית מרובעת משומנת מעט בגודל 25/25 ס"מ
כשזה מוכן חותכים לריבועים, מצפים בקוקוס ומפזרים דובדבנים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות