מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך ומשובח
מתכון נהדר למגולגלות תמרים מבצק שמרים פריך ומשובח, עוגיות שמתאימות לכל אורח מפתיע ונשמרות מצוין בהקפאה
- נועם זיגדון
- א' שבט התשפ"ד
- 1 תגובות
עוגיות תמרים מבצק שמרים פריך צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך
המצרכים לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג קמח
- 1 וחצי כוסות סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 כף שמרים
- תמצית וניל
- 3 ביצים
- 2 מרגרינה /מחמאה
- 1/2 כוס מים
- תמצית זהר- מומלץ !
אופן ההכנה לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק רך וחלק
- מכנסים את הבצק ומכניסים אותו למקרר למשך חצי שעה
- מחלקים את הבצק ל- 8 חלקים שווים
- פותחים כל חלק לעלה דק ומורחים בממרח תמרים וקינמון, אפשר לפזר אגוזים קצוצים
- מגלגלים לרולדה וחותכים לעוגיות
- מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה ושומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד להזהבה
- מוציאים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון יפה זיגדון
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות