מתכון לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ
למה לשלם יקר אם אפשר להכין בבית: מתכון מנצח לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ בתיבול עסיסי ומלא טעם | מנת פתיחה עשירה שתעניק המון יוקרה לכל סעודה חגיגית
סביצ'ה סלמון ואבוקדו צילום: נועם זיגדון
מתכון לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ / נועם זיגדון
המצרכים לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ:
- ½ קילו דג סלמון בלי עור ובלי עצמות
- מיץ מלימון שלם
- ½ בצל סגול קצוץ דק
- צרור כוסברה קצוצה
- 2 גבעולים בצל ירוק קצוץ
- 1 כף שמן זית
- פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- ½ כפית מלח
- ½ כפית אורגנו יבש
- ½ אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה לסביצ'ה סלמון עם קוביות אבוקדו וירק קצוץ:
- חותכים את דג הסלמון לקוביות קטנות ומכניסים לקופסא
- מוסיפים פנימה את מיץ הלימון ומערבבים הייטב
- מכניסים את הקופסא למקרר למשך חצי שעה, יש לערבב מידי פעם
- בינתיים בקערה מכניסים את הבצל סגול, כוסברה הקצוצה, בצל ירוק, אורגנו, מלח, פלפל ירוק חריף ושמן זית ומערבבים הייטב לאיחוד
- מסננים את קוביות הסלמון מהמיץ לימון ומכניסים אותו לתערובת הכוסברה והבצלים
- מכניסים פנימה גם את קוביות האבוקדו ומערבבים הכל לקבלת תערובת אחידה
אופן ההגשה:
- מניחים רינג עגול וקטן על צלחת ההגשה ומכניסים פנימה את הסביצ'ה המוכנה
- מהדקים הייטב עם כף ומוציאים את הרינג בעדינות
- כעת נותר לנו להוסיף בצד סלט ירקות עשיר, קרקרים או כל מה שאוהבים
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות