מתכון למאפינס קישואים וגבינות
לכל חובבי הפשטידות והמאפינס: קבלו מתכון מעולה לפשטידות אישיות עם גבינות וקישואים בתוספת שומשום למראה עשיר וטעים יותר
- חני לוין
- כ"א טבת התשפ"ד
מאפינס קישואים וגבינות צילום: עליזה עליון
מתכון למאפינס קישואים וגבינות / עליזה עליון
המצרכים למאפינס קישואים וגבינות:
- 5 קישואים בינוניים מגורדים בפומפייה לסחוט הייטב
- 2 בצלים גדולים מגורדים
- חופן של עשביי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בצל ירוק עירית) או מה שאוהבים
- 5 כפות קמח תופח
- 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה (או בצל)
- 3 ביצים גדולות
- 1 קופסת קוטג'
- 1 קופסת גבינה לבנה 250 גר'
- 5 יחי גבינה צהובה (לגרד אותן)
- מעט מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- ניתן להוסיף מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה למאפינס קישואים וגבינות:
- מערבבים הייטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה
- יוצקים מהבלילה לתבנית מאפינס משומנת הייטב (עדיף עם ניירות אפיה משומנות)
- מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש עח 180 מעלות ואופים במשך כ45 דקות או עד להשחמה יפה
הערות:
- ניתן לשים כל סוג של עשביי תיבול שאוהבים
- ניתן לאפות כפשטידה בתבנית חד פעמי מאלומיניום בינונית עגולה
- ניתן לטגן את הבצלים לטעם עמוק ומעושן למי שאוהב
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות