מתכון לקינוחי כוסות אוראו וניל ופרלינים
מתכון לקינוחי כוסות מוצלחים וקלים, תחתית של עוגיות ומעל קרם אוראו עשיר המשולב בגבינת שמנת, כשמעל הקרם נח לו פרלין המעשיר את הקינוח ומעניק לו מראה מושלם
קינוחי כוסות אוראו וניל ופרלינים צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוחי כוסות אוראו וניל ופרלינים / מירב מלכה.
המצרכים לקינוחי כוסות אוראו וניל ופרלינים:
- כוסות קינוח לפי כמות הסועדים
- 1 חב' פרלינים
- 1 חב' עוגיות אוראו
- 250 מל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 250 גרם גבינת שמנת
- 3 כפות אבקת סוכר.
אופן ההכנה לקינוחי כוסות אוראו וניל ופרלינים:
- מפרידים את הקרם מעוגיות האוראו וטוחנים את העוגיות כשהן ריקות
- בקערה מקציפים 250 מל שמנת מתוקה עם 4 כפות פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים פנימה את קרם העוגיות שהוצאנו וממשיכים לערבל עד לאיחוד
- עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים פנימה את גבינת השמנת ואבקת הסוכר ומערבבים באיטיות עד לאיחוד ולקבלת קרם חלק
ההרכבה:
- בתחתית כוסות הקינוח מפזרים את עוגיות האוראו הטחונות
- מעל מזלפים את הקרם
- מניחים פרלין לקישוט ושומרים בקירור עד להגשה
- ניתן לשדרג עם כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות