מתכון לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת
קינוח חלבי חגיגי ומקורי שתוכלו להגיש לאחר כל סעודה ניתן להמירו לפרווה בקלות והוא תמיד ישאיר טעם של עוד
- חני לוין
- י"ג טבת התשפ"ד
קינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת / אסתי זוהרץ
המצרכים לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת:
מצרכים לבסיס:
- 250 מיל קרם קוקוס / קצפת צמחית / שמנת מתוקה
- 250 גרם שוקולד מריר
- 350 עד 400 גרם ביסקוויטים גרוסים דק
לציפוי גנאש:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 250 מיל קצפת צמחית / קרם קוקוס / שמנת מתוקה
- תבניות שקעים קטנות בצורת חישוקים קטנים (למי שאין יכול בתוך עטרות נייר קטנות)
לקצפת:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית
- 1/2 כוס חלב / מים
- 3 כפות פודינג וניל
לקישוט:
- שוקולד מגורד
- קוקוס
אופן ההכנה לקינוח ביסקוויטים עם שוקולד וקצפת:
הכנת הבסיס:
- ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר עד לקבלת שוקולד חלק
- מוסיפים את הביסקוויטים הגרוסים ומערבבים הייטב לאיחוד
הכנת ציפוי גנאש:
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה ומערבבים הייטב לאיחוד
הרכבת הקינוח:
- יוצקים את הגנאש בצורה שווה בתבניות שקעים בצורת חישוק ומעל משטחים מתערובת הביסקוויטים והשוקולד (ניתן לקרוץ עיגולים ולהניח בתוך מנג'טים)
- תבניות שקעים רצויות. קרדיט: אסתי זוהרץ
- מכניסים למקפיא למשך כשעה עד להתייצבות מלאה ומחלצים מתבניות השקעים
- מפזרים קוקוס על כל אחד מהקינוחים, מניחים בתבנית ומכניסים לקירור
הכנת הקצפת:
- מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה
- מכניסים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים פרחים על כל קינוח שוקולד
- מגרדים מעל שוקולד מגורד ומכניסים לקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות