מתכון למרק עדשים כתומות
מה יותר מתאים ממנת מרק חמימה בימים קרירים אלו, קבלו מתכון למרק עדשים כתומות מוצלח וטעים והכי קל שיש
- חני לוין
- י"ג טבת התשפ"ד
מרק עדשים צילום: אסתי זוהרץ
מתכון למרק עדשים כתומות / אסתי זוהרץ
המצרכים למרק עדשים כתומות:
- 2 כוסות עדשים כתומות
- מים
- 1 בצל גדול
- 1/2 כפית כורכום
- מעט מלח
- קמצוץ פלפל לבן
- 1 כף אבקת מרק עוף
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה למרק עדשים כתומות:
- בקערה מכניסים את העדשים וממלאים עליהם מים עד שמכסה אותן
- משרים במשך כ 10 דקות
- בינתיים מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה נאה
- מוסיפים חצי כפית כורכום, מעט מלח, קמצוץ פלפל לבן וכף אבקת מרק עוף
- שוטפים ומסננים את העדשים הייטב
- מכניסים את העדשים לסיר עם הבצל המטוגן והתבלינים ומכסים במים רותחים, כ 4 סנטים גובה מעל העדשים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש בינונית במשך כ 25 דקות
- לקראת הסוף מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות