כ"ב כסלו התשפ"ה
23.12.2024

מתכון למרק עדשים כתומות

מה יותר מתאים ממנת מרק חמימה בימים קרירים אלו, קבלו מתכון למרק עדשים כתומות מוצלח וטעים והכי קל שיש

מתכון למרק עדשים כתומות
מרק עדשים צילום: אסתי זוהרץ

מתכון למרק עדשים כתומות / אסתי זוהרץ

המצרכים למרק עדשים כתומות:

  • 2 כוסות עדשים כתומות
  • מים
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 כפית כורכום
  • מעט מלח
  • קמצוץ פלפל לבן
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה למרק עדשים כתומות:

  1. בקערה מכניסים את העדשים וממלאים עליהם מים עד שמכסה אותן
  2. משרים במשך כ 10 דקות
  3. בינתיים מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה נאה
  4. מוסיפים חצי כפית כורכום, מעט מלח, קמצוץ פלפל לבן וכף אבקת מרק עוף
  5. שוטפים ומסננים את העדשים הייטב
  6. מכניסים את העדשים לסיר עם הבצל המטוגן והתבלינים ומכסים במים רותחים, כ 4 סנטים גובה מעל העדשים
  7. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש בינונית במשך כ 25 דקות
  8. לקראת הסוף מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}