מתכון לטולומבה - הסופגנייה הטורקית
מחפשים רעיון לסופגניות מסוג שונה? קבלו מתכון לטולומבה - הסופגנייה שמגיעה מהמטבח הטורקי, טבולה בסירופ מתוק ומוגשת עם פיסטוקים גרוסים מלמעלה
טולומבה - סופגנייה הטורקית צילום: ניצה בן ישי
מתכון לטולומבה - הסופגנייה הטורקית / ניצה בן ישי
המצרכים לטולומבה - הסופגנייה הטורקית:
- 3 כוסות סולת
- 1/2 כף שמרים
- 1 כוס קמח
- 2 סוכר וניל
- 3 טיפות מי ורדים
- 1 כוס מים פושרים
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (ניתן להמיר ב 1 כוס יוגורט)
לסירופ:
- 2.5 כוסות סוכר
- 2 כוסות מים
- 1/2 תפוז סחוט טרי
אופן ההכנה לטולומבה - הסופגנייה הטורקית:
- בקערה מכניסים סולת, שמרים, קמח וסוכר וניל ומערבבים הייטב
- מוסיפים מים ומיץ תפוזים (או יוגורט) ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ורכה
- מכסים עם ניילון נצמד ומניחים לרבע שעה.
- מעבירים את תערובת הסולת לשק זילוף עם צנטר גדול משונן
- מחממים שמן עמוק ומזלפים עיגולים ישירות לתוך השמן החם
- מטגנים עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים.
- מרתיחים את כל מצרכי הסירופ במשך כ 20 דקות,
- טובלים את הסופגניות בסירופ מיד כשהן מוכנות במשך מספר דקות ומעבירים לקערה
- מפזרים מעל פיסטוק גרוס ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות