מתכון לעוגה קצפת עם נס קפה בטעם של פעם
מתכון לעוגה מיוחדת וטעימה בטעם של פעם, משולבת בנס קפה ושוקולד מגורד המעניק לה את הטעם המושלם לעוגה יוקרתית הולמת
- נועם זיגדון
- י"ג כסלו התשפ"ד
- 1 תגובות
עוגה קצפת בטעם של פעם צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגה קצפת עם נס קפה בטעם של פעם / נועם זיגדון
המצרכים לעוגה קצפת עם נס קפה בטעם של פעם:
כוס מדידה חד פעמית חמה
תבנית בנונית
לעוגה:
- 6 ביצים L
- ½ כוס סוכר
- 50 גרם שוקולד מריר
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 כפות פירורי לחם
- 4 כפות קמח תופח
- 4 כפות שמן
לקצפת:
- 250 מ”ל קצפת צמחית או מתוקה
- 1 כף נס קפה
- 2 כפות סוכר
להרטבה:
- ½ כוס מים רותחים מעורבבים עם 1 כפית נס קפה
אופן ההכנה לעוגה קצפת עם נס קפה בטעם של פעם:
הכנת העוגה:
- מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב
- מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את החלמונים, השמן, השוקולד המגורד, פירורי הלחם, הקמח תופח והתמצית וניל
- עוצרים את פעולת המיקסר ומערבבים הכל בתנועות קיפול
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-25 דקות
- מרטיבים את העוגה במים הרותחים והנס קפה ומצננים הייטב
הכנת הקצפת:
- בקערה מקציפים את השמנת המתוקה / הצמחית יחד עם הסוכר והנס קפה עד לקבלת קצף יציב
- מורחים את הקצפת מעל העוגה ומפזרים שוקולד מגורד מעל
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות