מתכון לרוגלך במילוי מטבעות שוקולד לבן
לכל חובבי המאפים המתוקים: קבלו מתכון לרוגלך טעימים ומוצלחים הממולאים בממרח שוקולד ובמטבעות שוקולד לבן, מצופים בסירופ מתוק המעניק מראה מבריק ועסיסי לרוגלך מושלמים
- חני לוין
- ז' כסלו התשפ"ד
רוגלך במילוי שוקולד לבן צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לרוגלך במילוי מטבעות שוקולד לבן / אסתי זוהרץ
המצרכים לרוגלך במילוי מטבעות שוקולד לבן:
כוס מדידה: ח"פ חמה
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1 ביצה
- 1 כף שמרים
- 1/2 עד כוס מים
למילוי:
- ממרח שוקולד אהוב
- מטבעות שוקולד לבן
לסירופ:
- סוכר / סילאן מדולל במעט מים
אופן הכנה לרוגלך במילוי מטבעות שוקולד לבן:
- בקערה, מכניסים את כל מצרכי הבצק מלבד המים ומתחילים ללוש, את המים מכניסים פנימה בהדרגה וממשיכים ללוש הייטב עד לקבלת בצק רך וגמיש
- מניחים את הבצק מכוסה מניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה או יותר עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל 3 עיגולים
- מרדדים כל עיגול לבצק לריבוע דק בגודל 30*30 ומורחים ממרח שוקולד פרווה על חצי מהבצק
- מקפלים את הבצק לשניים כך שייווצר מלבן גדול
- חותכים את המלבן למשולשים שווים - רוחב 8 ס'
- אופן הכנת הרוגלך. קרדיט: אסתי זוהרץ
- בקצה כל משולש מניחים מטבעות שוקולד לבן ומגלגלים כל משולש לרוגלך
- מניחים את הרוגלך בתבנית על גבי נייר אפיה במרווחים ומתפיחים כ 20 דקות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ17 דקות עד להזהבה קלה
- לאחר האפיה מברישים את הרוגלך בסירופ ומניחים ל10 דקות
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות