מתכון לבורקס טורקי - בויוס
מתכון נהדר לתוספת מושלמת לכל ארוחה שתבחרו, בורקס טורקי שתוכלו למלא בכל מה שאתם אוהבים, גבינות, פירה או תערובת בשר מוצלחת ויש לכם ארוחה משביעה ומלאת טעם
- נועם זיגדון
- ט"ז חשון התשפ"ד
בורקס טורקי צילום: נועם זיגדון
מתכון לבורקס טורקי - בויוס / נועם זיגדון
המצרכים לבורקס טורקי - בויוס:
לבצק:
- 1 קג" קמח מנופה
- 1 כף חומץ
- 1 כף שמן
- 1/2 כף מלח
- 3+1/2 כוסות מים (כוס חד פעמית קרה)
למילוי: (יש לבחור אופציה אחת מתוך הרשימה)
- פירה תפוח אדמה
- תערובת גבינות שאוהבים
- בשר טחון מטוגן עם בצל ופטריות
אופן ההכנה לבורקס טורקי - בויוס:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש הייטב במשך 8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך אך לא דביק
- מחלקים את הבצק ל- 10 עד 14 כדורים ומניחים אותם למנוחה של שעה על מגש עם שמן
- פותחים כל כדור לעלה דק דק ומניחים בקצה מילוי שאוהבים, מגלגלים לרולדה ואז לשבלול
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° ואופים עד שמזהיב
- מוציאים מהתנור ומגישים לצד סלט ירקות עסיסי או כתוספת מושלמת לארוחה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות