פשוט מושלמת: מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים בחושה
עוגת תפוחים מושלמת וקלה להכנה משולבת בשוקולד מגורד וקינמון המעניקים את טעמם המיוחד לעוגה עסיסית ומוצלחת
- נועם זיגדון
- י"ד חשון התשפ"ד
- 2 תגובות
עוגת תפוחים ואגוזים בחושה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים בחושה מושלמת / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת תפוחים ואגוזים בחושה מושלמת:
כוס חד פעמי חמה 240 מ"ל
תבנית בנונית
- 4 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- 2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
- 3/4 כוס שמן
- 1 כפית קינמון
- 100 גרם שוקולד מריר מגורד
- 1 כוס אגוזים קצוצים
- ¾1 כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
אופן ההכנה לעוגת תפוחים ואגוזים בחושה מושלמת:
- בקערה מכניסים את האגוזים והתפוחים ומפזרים את הקינמון ומעט קמח, מערבבים הייטב ומניחים בצד
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
- מורידים את מהירות המיקסר ל-2 ומזלפים פנימה בזילוף דק את השמן
- מוסיפים את הקמח, השוקולד ואבקת האפיה בהדרגה ומערבלים לאיחוד
- עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את תערובת התפוחים
- מערבבים הייטב עד לקבלת בלילה אחידה
- מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170°
- אופים במשך כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
- כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות