מתכון ללחם בסיר - הלחם הכי טעים וקל שתכינו
מתכון ללחם מבושל בסיר קל, טעים ומהיר, מתאים כארוחת בוקר או ערב לצד גבינות, ירקות, וביצים קשות
לחם בסיר צילום: נועם זיגדון
מתכון ללחם בסיר קל וטעים
המצרכים ללחם בסיר קל וטעים:
כוס מדידה חד פעמית חמה
סיר בקוטר 24-26
- ½ קילו קמח
- ½ כף מלח
- 1/4כוס שמן
- 1 כף סוכר
- 1 כף שמרים
- ½1 כוסות מים חמימים
אופן ההכנה ללחם בסיר קל וטעים:
- בקערה או במיקסר מערבבים הייטב את כל המרכיבים עד לקבלת בצק דביק כמו ספינג'
- מניחים בצד להתפחה במשך כ-15 דקות ושוב מערבבים עם ידיים משומנות ומורידים את האוויר
- מכסים את הקערה ומתפיחים שוב במשך כ-40 דקות
- משמנים סיר טפלון ומפזרים מעט סולת בתחתית ובצדדים
- מכניסים את הבצק לסיר ומשטחים מעט
- מתפיחים שוב במשך כחצי שעה
- מבשלים על הגז על להבה בנונית אש נמוכה במשך כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב
- הופכים את הלחם כמו פשטידה על צלחת
- משמנים שוב מעט את הסיר ומבשלים עוד כרבע שעה
- מורידים מהאש ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: עלית כהן
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות