פשוטה ומוצלחת: מתכון לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה
מתכון נהדר לכל חובבי העוגות הקלילות והבחושות, עוגת קפה עם שכבת פירורים שתעניק לכם קינוח חגיגי בקלי קלות
- נועם זיגדון
- ז' חשון התשפ"ד
- 2 תגובות
עוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה:
מתאימה לתבנית בנונית
כוס חד פעמית חמה
לעוגה:
- 1 כוס מים רותחים
- 2 כפות נס קפה מגולען
- 2 שקיות סוכר וניל
- 5 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
לפירורים:
- ½ כוס קמח
- ¼ כוס סוכר
- 1 כפית קינמון
- 1-2 כפות שמן
אופן ההכנה לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה:
- בכוס מערבבים הייטב את המים הרותחים, הנס קפה והסוכר וניל
- מקציפים במהירות גבוהה את הביצים כשהן שלמות ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, מקציפים עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן וכוס המים הרותחים עם הקפה והוניל
- מוסיפים בהדרגה גם את הקמח ואבקת האפיה ומקציפים באיטיות עד לאיחוד
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכינים את שכבת הפירורים
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הפירורים עד לקבלת פירורים
- מפזרים את הפירורים מעל הבלילה שבתבנית
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 150° ואופים במשך כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות