פשוטה ומוצלחת: מתכון לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה
מתכון נהדר לכל חובבי העוגות הקלילות והבחושות, עוגת קפה עם שכבת פירורים שתעניק לכם קינוח חגיגי בקלי קלות
- נועם זיגדון
- ז' חשון התשפ"ד
- 2 תגובות

עוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה:
מתאימה לתבנית בנונית
כוס חד פעמית חמה
לעוגה:
- 1 כוס מים רותחים
- 2 כפות נס קפה מגולען
- 2 שקיות סוכר וניל
- 5 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 אבקת אפיה
- 2 כוסות קמח
לפירורים:
- ½ כוס קמח
- ¼ כוס סוכר
- 1 כפית קינמון
- 1-2 כפות שמן
אופן ההכנה לעוגת קפה פירורים קלה רכה וטעימה:
- בכוס מערבבים הייטב את המים הרותחים, הנס קפה והסוכר וניל
- מקציפים במהירות גבוהה את הביצים כשהן שלמות ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, מקציפים עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן וכוס המים הרותחים עם הקפה והוניל
- מוסיפים בהדרגה גם את הקמח ואבקת האפיה ומקציפים באיטיות עד לאיחוד
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכינים את שכבת הפירורים
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הפירורים עד לקבלת פירורים
- מפזרים את הפירורים מעל הבלילה שבתבנית
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 150° ואופים במשך כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות (9)
1.
אחת | 21/02/24 19:40
2.
לוי | 21/02/24 19:51
רמת האינטיליגנציה | 21/02/24 22:46
0
0
תלמד | 12/03/24 08:51
0
0
3.
אהרון | 21/02/24 19:58
ואאווו.... | 21/02/24 22:48
0
0
4.
ששש | 21/02/24 20:21
5.
אבריימי | 21/02/24 21:20
מגיב | 22/02/24 04:37
0
0
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות