מתכון לעוגת שכבות שוקולד ובצק פריך
מתכון נהדר לעוגה חגיגית ומוצלחת, שכבות של שוקולד ובצק פריך היוצרים יחד עוגה מרהיבה ומלאת טעם
שכבות שוקולד בצק פריך צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לעוגת שכבות שוקולד ובצק פריך / אסתי זוהרץ
המצרכים לעוגת שכבות שוקולד ובצק פריך
לבצק פריך:
מידה בכוס חד פעמי חם
תבנית עגולה 22/24
- 4 כוסות קמח
- 200 גרם נטורינה / מחמאה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1/4 רבע כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1/4 רבע כוס מים
למילוי:
- ממרח שוקולד / נוטלה
אופן ההכנה לעוגת שכבות שוקולד בצק פריך:
- מניחים את כל המצרכים מלבד המים בקערה, ומוסיפים מים לפי הצורך, מתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד וחלק
- מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים.
- כל חלק מרדדים בעזרת נייר אפייה מקומח מעט לעלה דק ומניחים בצד.
- מחממים לכמה שניות את ממרח השוקולד /נוטלה כדי לרכך ומעבירים לשקית זילוף
- מניחים בצק מרודד על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה ומעליו מזלפים שוקולד
- מניחים מעל השוקולד בצק מרודד נוסף ומזלפים שוב שוקולד
- כך ממשיכים עם שאר השכבות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות או עד להזהבה קלה מאוד
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
- לאחר צינון מלא, חותכים את העוגה לקוביות ומפזרים מעט אבקת סוכר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות