מתכון מנצח לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים
מנת פתיחה מיוחדת וקלה להכנה: מתכון מנצח לדג סלמון עם ירק קצוץ ושקדים פרוסים, מתובל בטוב טעם ובתוספת של חרדל, המעניק את טעמו המשובח לדג עסיסי ביותר
- חני לוין
- י"א תשרי התשפ"ד
דג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים צילום: נועם זיגדון
מתכון מנצח לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים
המצרכים לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים:
- חצי דג סלמון
- מים
- חומץ
לרוטב:
- 7-8 שיני שום כתוש
- ¼ כוס שמן זית
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כף חרדל
- 2 -3 כפות כוסברה יבשה
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 כפית מלח
- שקדים מולבנים פרוסים
לזילוף מעל:
- מעט שמן זית
אופן ההכנה לדג סלמון בתנור עם כוסברה ושקדים מולבנים:
- משרים את דג במים וחומץ למשך כרבע שעה
- בקערה מניחים את כל מצרכי הרוטב ומערבבים הייטב לאיחוד
- מניחים את הדג במגש ומורחים אותו בתערובת הרוטב שהכנו
- מזלפים מעל מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-15 דקות
- בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: בטי ביסמוט
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות