מתכון לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין
מתכון נהדר לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט ועלי טימין טריים, בהגשה על פירה קטיפתי תקבלו מנה בשרית מלאת עניין
- אפרת ושדי
- ה' תשרי התשפ"ד
בשר אוסובוקו צילום: אפרת ושדי
מתכון לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין / אפרת ושדי
המצרכים לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין:
- 4 נתחי אוסובוקו
- 10 שייני שום קצוצות
- 6 בצלצלי שאלוט קצוצים
- 2 גבעולי כרישה חתוכים לפרוסות
- שמן זית
- גבעול טימין טרי
- סילאן
- חרדל דיז'ון
- קצת צילי גרוס
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לבשר אוסובוקו עם בצלצלי שאלוט וטימין:
- מחממים סיר סוטאז עם מעט שמן, צולים את הבשר משני הצדדים ומעבירים אותו לתבנית אפיה
- מכניסים את הבצלצלי שאלוט והשום לסיר עם השמן שצלינו את הבשר ומטגנים עד להזהבה
- מעבירים את הבצלצלי שאלוט והשום המטוגנים, לתבנית עם הבשר
- מעל מניחים את פרוסות הכרישה ומזלפים מעל שמן זית בנדיבות
- מוסיפים תיבול: סילאן, חרדל דיז'ון, קצת צילי גרוס, מלח ופלפל גרוס ומעסים הייטב מכל הכיוונים
- מעל לכל התערובת מניחים גבעול טימין טרי ומוסיפים מים לתבנית עד לכיסוי 3/4 מהבשר
- מכסים את התבנית היטב בנייר אפיה ומעל נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 160מעלות ואופים במשך מינימום 3 שעות או עד שהבשר רך כחמאה
- מוציאים ומגישים לצד פירה קטיפתי ואוכלים בהנאה!
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות