מתכון למנת רטטוי על מצע קדאיף
רטטוי הינה מנת ירקות המורכבת מבטטה, בצל, קישואים וחצילים, ותוכלו לשלב בה כל ירק אהוב, המנה הזו מוגשת על מצע של שערות קדאיף וממרח פסטו
רטטוי על מצע קדאיף צילום: אפרת ושדי
מתכון למנת רטטוי על מצע קדאיף / אפרת ושדי
המצרכים למנת רטטוי על מצע קדאיף:
- שערות קדאיף
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
- ממרח פסטו
- 1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
- 1 קישוא קלוף וחתוך לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 1 חציל חתוך לקוביות
אופן ההכנה למנת רטטוי על מצע קדאיף:
- מניחים את קוביות הירקות בצורה שטוחה בתבנית אפיה, מזלפים מלמעלה שמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור
- לאחמ"כ מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים המשך כ 20 דקות או עד להתרככות,
לשערות קדאיף:
- מניחים בקערה את שערות הקדאיף ומעל שופכים שמן, מערבבים הייטב ויוצרים צורת קן משערות הקדאיף
- מכניסים את הקדאיף לתנור שחומם מראש על 180 ואופים במשך כ 20 דק' או עד להזהבה.
הרכבת המנה:
- לוקחים את קן הקדאיף ומורחים מעל ממרח פסטו, ומעל מניחים את הירקות הקלויים
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות