"מאבק נגד האימפריאליזם"
רוסיה תעזור לצפון קוריאה לבנות לוויינים לאחר שהצפון נכשל בשיגורם
הנשיא פוטין הציע למנהיג צפון קוריאה עזרה בלוויינים, אך לא דובר על עסקת נשק. קים ג'ונג און וולדימיר פוטין נפגשו היום בקוסמודרום ווסטוצ'ני במזרח הרחוק של רוסיה
- יענקי פרבר
- כ"ז אלול התשפ"ג

קים נפגש עם פוטין צילום: דוברות הקרמלין
קים ג'ונג און וולדימיר פוטין נפגשו היום בקוסמודרום ווסטוצ'ני במזרח הרחוק של רוסיה, קוסמודרום ווסטוצ'ני הוא נמל חלל רוסי. קים אומר לפוטין "תמיד נתמוך בהחלטותיו של הנשיא פוטין ונהיה ביחד במאבק נגד האימפריאליזם".
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
קים נפגש עם פוטין / דוברות הקרמלין
כשנשאל על עסקה צבאית כזו, פוטין אמר רק ששני המנהיגים ידונו ב"כל הנושאים". רגע לפני הפגישה שיגרה צפון קוריאה שני טילים, בזמן שקים לא נמצא במדינה.
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
קים בביקור בסוכנות החלל הרוסית
יש לשניים הרבה במשותף. שתי המדינות נמצאות תחת סנקציות בינלאומיות כבדות ולא אוהבות את ארה"ב. בנוסף, לשניהם יש משהו שהאחר צריך, רוסיה צריכה את הנשק של צפון קוריאה וצפון קוריאה צריכה את האוכל של רוסיה. אז לעת עתה, פוטין וקים רואים יתרונות פוטנציאליים ממערכת יחסים קרובה.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות