מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים
מתכון נהדר למוקפץ ברוטב אסייאתי עם קוביות חזה עוף, רצועות גמבה צבעוניות ופטריות
- חני לוין
- כ"ב אלול התשפ"ג
מוקפץ עם חזה עוף וירקות צילום: freepik
מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים
המצרכים למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:
- חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 קופסת פטריות פרוסות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
- 4 חב' קטנות של נודלס מבושלות ומסוננות (ניתן להוסיף או להפחית)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב למוקפץ
אופן ההכנה למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף עד לשינוי הצבע
- מוסיפים את רצועות הגמבות וממשיכים לטגן עד לשינוי הצבע
- מוסיפים את הפטריות, הנודלס, רוטב סויה ורוטב למוקפץ ומערבבים הייטב לאיחוד.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות, יש לערבב מידי פעם.
- מוציאים על צלחת הגשה ומפזרים מעט בצל ירוק קצוץ
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות