י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים

מתכון נהדר למוקפץ ברוטב אסייאתי עם קוביות חזה עוף, רצועות גמבה צבעוניות ופטריות

מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים
מוקפץ עם חזה עוף וירקות צילום: freepik

מתכון למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים

המצרכים למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:

  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 קופסת פטריות פרוסות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
  • 4 חב' קטנות של נודלס מבושלות ומסוננות (ניתן להוסיף או להפחית)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב למוקפץ

אופן ההכנה למוקפץ אסיאתי עם חזה עוף ופלפלים:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף עד לשינוי הצבע
  2. מוסיפים את רצועות הגמבות וממשיכים לטגן עד לשינוי הצבע
  3. מוסיפים את הפטריות, הנודלס, רוטב סויה ורוטב למוקפץ ומערבבים הייטב לאיחוד.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה במשך כ20 דקות, יש לערבב מידי פעם.
  5. מוציאים על צלחת הגשה ומפזרים מעט בצל ירוק קצוץ

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון מוקפץ

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}