מתכון לדגי מושט ברוטב פלפלים עם תפוחי אדמה וגזר
דגים, מנה שתמיד מתאימה לכל סעודה, עשירה ויוקרתית ומביאה איתה סוגים רבים כל כך שניתן לשדרג ולגוון, מתכון נהדר למנת דגים עם תפוחי אדמה, רצועות גמבה וגזר
- חני לוין
- י"ד אלול התשפ"ג
י מושט ברוטב פלפלים עם תפוחי אדמה וגזר צילום: ורד כהן
מתכון לדגי מושט ברוטב פלפלים עם תפוחי אדמה וגזר / המטעמים של ורד כהן
המצרכים דגי מושט ברוטב פלפלים עם תפוחי אדמה וגזר:
- דגי מושט לפי כמות הסועדים
- 2 תפוחי אדמה פרוסים
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 5 שיני שום שלמות
- 1 פלפל חריף שלם ושטוף הייטב
- 1 גזר קלוף וחתוך לרצועות
- 1/4 כוס שמן
- 1 כף פפריקה מתוקה
- מלח
- פלפל שחור
- תערובת תיבול לדג
- (ניתן להוסיף תבלינים אהובים)
- מים רותחים עד לכיסוי הירקות
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לדגי מושט ברוטב פלפלים עם תפוחי אדמה וגזר:
- בסיר מניחים את פרוסות תפוחי אדמה בצורה מסודרת על כל תחתית הסיר
- מדליקים את האש ומוסיפים את השום, הפלפל חריף, רצועות הגמבה והגזר
- מוסיפים את השמן, תבלינים ומים רותחים ומערבבים מעט
- מסדרים את הדגים על הרוטב ובעזרת כף לוקחים מהרוטב ושופכים על הדגים
- מפזרים כוסברה קצוצה, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים במשך כ40 דקות ומכבים את האש
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות