מתכון לחביתת ברוקולי קלילה עם בצל וגבינה צהובה
מחפשים רעיון לארוחת בוקר או ערב טעימה ומעניינת? קבלו מתכון לחביתת ברוקולי ובצל מוצלחת וטעימה, בהגשה לצד לחם כפרי טרי וסלט ירקות עשיר תקבלו ארוחה מפנקת ומושלמת
- חני לוין
- י"ג אלול התשפ"ג
חביתת ברוקולי ובצל צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לחביתת ברוקולי קלילה עם בצל וגבינה צהובה / אסתי זוהרץ
המצרכים לחביתת ברוקולי קלילה עם בצל וגבינה צהובה:
- 5 פרחי ברוקולי חתוכים לחתיכות (קפוא מופשר/טרי)
- 1 בצל קטן פרוס לעיגולים
- 1 כפית שמן זית / קנולה
- 4 ביצים
- מלח
- מעט פלפל שחור
- מעט פלפל שחור גרוס
- פרוסת גבינה צהובה (אופציונלי)
אופן ההכנה לחביתת ברוקולי קלילה עם בצל וגבינה צהובה:
- מחממים מחבת בינונית, יוצקים כפית שמן ומטגנים את הברוקולי למספר דקות עד הזהבה
- מוסיפים את טבעות הבצל ונותנים עוד טיגון קל
- ממליחים ומוסיפים מעט פלפל שחור גרוס
- מקשקשים את הביצים בקערה עם מעט מלח ופלפל שחור
- יוצקים את הביצים בצורה אחידה מעל הברוקולי והבצל
- מכסים את המחבת למספר דקות, עד שרואים שהחביתה כמעט מוכנה ואין בה נוזלים .מוסיפים פרוסת גבינה צהובה חתוכה לחתיכות גסות .
- מכסים לעוד חצי דקה ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות