קל וטעים במיוחד: מתכון לאורז עם פטריות
מתכון נהדר וקל להכנה המתאים במיוחד לארוחת צהרים כשמתחשק לכם להכין משהו פרווה, אורז עם בצל ופטריות מטוגנות המתובלים בטוב טעם ומוגשים עם ירק קצוץ, בהגשה לצד סלט ירקות עסיסי תקבלו מנה משובחת ומלאת ועמים
- חני לוין
- י"ב אלול התשפ"ג
אורז עם פטריות צילום: נועם זיגדון
מתכון לאורז עם פטריות / נועם זיגדון
המצרכים לאורז עם פטריות:
- 3 כוסות אורז
- 4 כפות שמן
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 סלסלת פטריות קצוצות
- 2 שיני שום כתוש
- 5 כוסות מים
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית פלפל שחור
- ½ כף מלח
- פטרוזיליה קצוצה- בסוף הבישול
אופן ההכנה לאורז עם פטריות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן
- מוסיפים את השום והתבלינים ומחממים כשתי דקות
- מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה
- שוטפים הייטב את האורז, מוסיפים לסיר ומערבבים
- מבשלים על אש גבוהה וסיר פתוח עד שהמים מגיעים לגובה האורז
- מעבירים ללהבה בנונית אש נמוכה מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ-25 דקות
- בסיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות