מתכון לקרפ צרפתי טעים וקליל
מתכון נהדר לקרפ צרפתי קל וטעים במילוי כל מה שאוהבים, מתאים כארוחת בוקר או ערב מפנקת וטעימה
- אפרת ושדי
- כ"ז אב התשפ"ג
קראפ צילום: Freepik
מתכון לקרפ צרפתי טעים וקליל / אפרת ושדי
המצרכים לקרפ צרפתי טעים וקליל:
- 3 ביצים
- 1.5 כוסות חלב
- 3 כפות סוכר
- 3 כפות שמן
- 1 שקית סוכר וניל
- 1.5 כוסות קמח
אופן ההכנה לקרפ צרפתי טעים וקליל:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים
- מחממים מחבת טפלון גדולה עם מעט שמן ושופכים מעט מהבלילה בעזרת מצקת
- מטגנים משני הצדדים על אש בינונית נמוכה עד להשחמה
- ממלאים בממרחים אהובים ומוסיפים סוכריות, פקאנים ושוקולדים אהובים
- מקפלים את הקרפ ומזלפים מייפל או סירופ שוקולד
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות