מתכון לעוגת ביסקוויטים טעימה בטירוף בציפוי גנאש
מתכון נהדר לעוגה חלבית מושלמת וקלה להכנה, מורכבת משלוש שכבות ומעניקה לכם קינוח חלבי הולם וטעים בטירוף
- נועם זיגדון
- כ"ו אב התשפ"ג
עוגת ביסקוויטים בציפוי גנאש צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת ביסקוויטים טעימה בטירוף בציפוי גנאש / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת ביסקוויטים טעימה בטירוף בציפוי גנאש:
מתאימה לתבנית בנונית
כוס מדידה חד פעמית חמה
לשכבת הבסיס:
- 1 וחצי שרוול ביסקוויטים פתי בר מרוסק.
- 100 גר׳ חמאה.
- 100 גרם שוקולד מריר.
- 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
- 1 כוס חלב.
- 2 כפות סוכר.
לשכבת הקרם:
- 2 שמנת מתוקה.
- 2 כפות סוכר
- 1 כוס חלב.
- 1 חבילת פודינג וניל.
לשכבת הגנאש:
- ½ כוס שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- צמקאו / שוקולד לבן
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים טעימה בטירוף בציפוי גנאש:
הכנת הבסיס:
- בסיר חלבי ממיסים את החמאה, השוקולד המריר פודינג, חלב וסוכר ומערבבים הייטב עד להמסה מלאה וקבלת שוקולד חלק
- שופכים את תערובת השוקולד על הביסקוויטים המרוסקים ומערבבים הייטב לאיחוד
- שופכים על תבנית ומשטחים הייטב
- מכניסים לקירור להתייצבות
הכנת הקרם:
- בקערה, מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, החלב, והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה ושופכים על שכבת הבסיס
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה ומערבבים הייטב
- שופכים מעל שכבת הקרם ומורחים בעדינות לכל הכיוונים
- מכניסים לקירור להתייצבות ובינתיים ממיסים את השוקולד הלבן בתוך שקית זילוף
- חותכים חור קטן ומזלפים פסים על העוגה לאורך.
- בעזרת קיסם מעבירים פסים לרוחב העוגה הלוך וחזור ובכך נוצר הקישוט הלבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות