מתכון לשקשוקה חריפה ומוצלחת
מתכון מעולה לשקשוקה פיקנטית וחריפה מעט, שתעניק לכם ארוחת ערב או בוקר נהדרת כשמתחשק לכם להתפנק על מנה מוצלחת וטעימה
שקשוקה צילום: אפרת ושדי
מתכון לשקשוקה חריפה ומוצלחת / אפרת ושדי
המצרכים לשקשוקה חריפה ומוצלחת:
- שמן
- 2-3 עגבניות אדומות עדיפות לרכות
- פלפל ירוק חריף טרי
- פרוס לטבעות
- 4 שיניי שום פרוסות
- 1 כפית פפריקה
- מעט סוכר
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- ביצים לפי כמות הסועדים
אופן ההכנה לשקשוקה חריפה ומוצלחת:
- מניחים את העגבניות בתוך קערה עם מים רותחים למשך כמה דקות עד שיהיה קל לקלף את הקליפה (לממהרים אפשרי לוותר על שלב הקילוף )
- קוצצים דק את העגבניות הקלופות ומניחים בצד
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים מעט את הפלפל החריף, ולאחמ"כ את השום הפרוס ומטגנים עד להשחמה.
- לאחר הטיגון מוסיפים את העגבניות הקצוצות, מעט מים ומתבלים ביתר התבלינים.
- מערבבים הייטב ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10-15 דקות תוך ערבוב מידי מספר דקות.
- לאחמ"כ מוסיפים בעדינות את הביצים אחת אחרי השניה
- מכסים את המחבת וברגע שהחלבונים של הביצה נקרשים, השקשוקה מוכנה לאכילה
- שימו לב לחלמונים אם אתם אוהבים נוזלי יותר או פחות תוציאו לפני הזמן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות