מתכון מנצח לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד
אוהבים פצפוצי אורז ושוקולד? קבלו מתכון מנצח לחטיף האהוב בקלות ובמהירות, משולב בסילאן ודבש המעניקים את הטעם המשובח לממתק מלא עניין
- חני לוין
- ו' אב התשפ"ג
פצפוצי שוקולד צילום: רות רוזן
מתכון מנצח לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד / רות רוזן
המצרכים לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד:
- 1/4 כוס דבש
- 1/4 כוס סילאן
- 200 גר' שוקולד מריר
- 3/4 קופסה של חמאת בוטנים קטנה.
- 5-6 כוסות פצפוצי אורז (לבדוק לפעמים ניתן להוסיף יותר).
אופן ההכנה לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד:
- בסיר על האש ממיסים את השוקולד וחמאת בוטנים ומערבבים הייטב
- מורידים מהאש ומוסיפים לתוך הסיר דבש וסילאן ומערבבים הייטב
- בקערה נפרדת מכניסים את פצפוצי האורז ומעל שופכים את תערובת השוקולד
- מערבבים הייטב לאיחוד ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (תבנית גדולה או בינונית – תלוי באיזה גובה של חטיף מעוניינים)
- מכניסים להקפאה עד להתייצבות וחותכים לריבועים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות