י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מתכון מנצח לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד

אוהבים פצפוצי אורז ושוקולד? קבלו מתכון מנצח לחטיף האהוב בקלות ובמהירות, משולב בסילאן ודבש המעניקים את הטעם המשובח לממתק מלא עניין

מתכון מנצח לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד
פצפוצי שוקולד צילום: רות רוזן

מתכון מנצח לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד / רות רוזן

המצרכים לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד:

  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס סילאן
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 3/4 קופסה של חמאת בוטנים קטנה.
  • 5-6 כוסות פצפוצי אורז (לבדוק לפעמים ניתן להוסיף יותר).

אופן ההכנה לחטיף פצפוצי אורז ושוקולד:

  1. בסיר על האש ממיסים את השוקולד וחמאת בוטנים ומערבבים הייטב
  2. מורידים מהאש ומוסיפים לתוך הסיר דבש וסילאן ומערבבים הייטב
  3. בקערה נפרדת מכניסים את פצפוצי האורז ומעל שופכים את תערובת השוקולד
  4. מערבבים הייטב לאיחוד ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (תבנית גדולה או בינונית – תלוי באיזה גובה של חטיף מעוניינים)
  5. מכניסים להקפאה עד להתייצבות וחותכים לריבועים

בהצלחה רבה ובתאבון  

מתכון חיתוכי פצפוצים פצפוצי אורז חטיף שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}