הכי טעים שיש: מתכון לקינוח שוקולד פרווה מוצלח
מתכון מנצח לקינוח שוקולד ופצפוצי אורז המשולבים בממרח לוטוס ושברי בוטנים קלויים, קינוח קל וטעים המתאים לשבתות, חגים וגם כנשנוש כשמתחשק לכם להתפנק
- חני לוין
- ה' אב התשפ"ג

קינוח שוקולד פרווה מושלם צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לקינוח שוקולד פרווה מוצלח / אסתי זוהרץ
המצרכים לקינוח שוקולד פרווה מוצלח:
- תבנית שקעים קוביות
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 כפות ממרח לוטוס / כל ממרח שוקולד שאוהבים
- 2 כוסות פצפוצי אורז
לציפוי:
- 150 גרם שוקולד מריר מומס
- 1 כף שמן
- שברי בוטנים קצוצים קלויים
אופן ההכנה לקינוח שוקולד פרווה מוצלח:
- ממיסים במיקרוגל 200 גרם שוקולד מריר, מוסיפים 2 כפות שמן קנולה ומערבבים הייטב
- מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס ומערבבים הייטב לאיחוד
- מוסיפים פנימה 2 כוסות פצפוצי אורז ומאחדים את התערובת.
- בעזרת כפית מניחים מהתערובת בתוך תבנית שקעים סיליקון ודוחסים היטב בעדינות בעזרת הכפית את העיסה לתןך השקעים .
- מכניסים להקפאה במשך 10 דקות
הכנת הציפוי:
- מערבבים את השוקולד המומס עם השמן עד לאיחוד
- מוציאים את הקינוח הקפוא מבלי לחלץ עדיין ומוסיפים כפית שוקולד מומס מעל כל ריבוע קינוח קפוא
- מקשטים בשברי בוטנים קצוצים קלויים ומכניסים שוב להקפאה במשך כשעה או עד להתייצבות מלאה.
- מחלצים מהתבניות ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות