מתכון לפיש אנד צ'יפס מושלם
מתכון המתאים במיוחד לימים אלו, רצועות דג פילה מרלוזה המצופות בבלילה מוצלחת הנותנת את הטעם המיוחד לדג עסיסי ומושלם
- נועם זיגדון
- ה' אב התשפ"ג
פיש אנד צ'יפס מושלם צילום: נועם זיגדון
מתכון לפיש אנד צ'יפס מושלם / נועם זיגדון
המצרכים לפיש אנד צ'יפס מושלם:
- 1 ק"ג דג פילה מרלוזה חתוך לרצועות דקות
לבלילה:
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 ביצה L
- ½ כף פטרוזיליה יבשה
- מעט שבבי צ׳ילי חריפים
- ½ כפית שום יבש
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כוס בירה לבנה
לצ'יפס:
- תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות עבות
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לפיש אנד צ'יפס מושלם:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הבלילה עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים (ניתן לערבל בבלנדר יד)
- משרים את הדג במים ומעט חומץ, שוטפים וסוחטים הייטב
- טובלים את הדג בבלילה מכל הצדדים ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב
לצ'יפס:
- מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- שופכים מעל תפוחי האדמה מעט שמן זית, מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ומערבבים היטב לאיחוד
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להשחמה (ניתן להכניס גם לאייר פרייר ואופים עד שמשחים)
- מגישים עם קטשופ ורטבים אהובים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות