מתכון ללחם קסטן פשוט ומוצלח
מתכון נהדר ללחם מרובע פשוט הנאפה בתבנית קסטן, לחם קרנצי מבחוץ ורך מבפנים, מתכון המתאים לכל ארוחה חגיגית כשמתחשק לכם לפנק במאפה ביתי משביע
- חני לוין
- א' אב התשפ"ג
לחם קסטן פשוט ומוצלח צילום: נועם זיגדון
מתכון ללחם קסטן פשוט ומוצלח / נועם זיגדון
המצרכים ללחם קסטן פשוט ומוצלח:
מתאים לתבנית קסטן 30×10 ס"מ
- 500 גרם קמח (ניתן להמיר בקמח מלא, לחם, כפרי כוסמין)
- 1 ביצה L
- 4 כפות שמן
- 1 כף סוכר
- 1 כף שמרים
- ½ כף מלח
- 250 מ"ל מים פושרים
אופן ההכנה ללחם קסטן פשוט ומוצלח:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש הייטב במשך כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים את הבצק מכוסה בניילון ומגבת להתפחה במשך כשעה
- מרדדים את הבצק במערוך למלבן גדול ודק
- מקפלים את הבצק משני הצדדים עד למרכז ופותחים שוב במערוך
- מגלגלים לאורך את הבצק
- ומכניסים לתבנית קסטן משומנת
- מניחים להתפחה שוב במשך כ-45 דקות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170° ואופים כ-45 דקות
- מוציאים, פורסים ומגישים עם ממרחים אהובים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות