מתכון לעוגת בראוניז שוקולד וגבינה
עוגת גבינה בראוניז ושוקולד מוצלחת וטעימה, קלה להכנה ומהירה, מתכון המתאים כקינוח חגיגי לאחר סעודה חלבית • צפו
- נועם זיגדון
- י"ח תמוז התשפ"ג
עוגת בראוניז שוקולד וגבינה צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת בראוניז שוקולד וגבינה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת בראוניז שוקולד וגבינה:
תבנית בגודל 36×26
לבראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3/4 כוס שמן
- 1 כף גדושה קקאו
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ כוס שקדים טחונים
- ½ כוס קמח
לשכבת הגבינה:
- 5 ביצים L
- 1 כוס סוכר (אפשר להוסיף עוד חצי כוס )
- 500 גרם גבינה
- 2 שמנת חמוצה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
לשכבת הגנאש:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 125 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה לעוגת בראוניז שוקולד וגבינה:
הכנת הבראוניז:
- ממיסים למרקם חלק את השוקולד המריר עם השמן, מוסיפים כף גדושה קקאו ומערבבים הייטב
- בקערה נפרדת, מערבבים הייטב את הביצים עם הסוכר ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד
- מוסיפים גם את השקדים הטחונים והקמח ומערבבים הייטב לאיחוד
- שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ10 עד 15 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
הכנת שכבת הגבינה:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי מלית הגבינה ומערבבים הייטב לאיחוד
- שופכים את התערובת על שכבת הבראוניז ומכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות ואופים במשך כשעה נוספת
- מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים הייטב ומכניסים לקירור
הכנת שכבת הגנאש:
- ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה עד למרקם חלק ושופכים על העוגה הקרה
- שומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות