מתכון לקציצות בשר בקר טחון רכות בטירוף
מתכון נהדר לקציצות בשר בקר רכות ונימוחות בטירוף, מתאימות כארוחת צהריים נהדרת לצד אורז לבן
קציצות בשר צילום: אפרת ושדי
מתכון לקציצות בשר בקר טחון רכות בטירוף / אפרת ושדי
המצרכים לקציצות בשר בקר טחון רכות בטירוף:
לתערובת הבשר:
- 500 ק"ג בשר טחון
- 3 כפות פירורי לחם מוזהב
- 1 תפו"א מגורד
- 1 בצל בינוני מגורד
- צרור כוסברה
- 4-5 שיני שום כתושות
- 3 כפות שמן
- 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
- 1/2 כף כמון כפית גריל עוף
- 1/2 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- מעט אבקת סודה לשתיה (אופציונלי)
לרוטב:
- 1 בצל קצוץ דק
- 200 גר' רסק עגבניות
- 1 כפית סוכר
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה לקציצות בשר בקר טחון רכות בטירוף:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי תערובת הבשר ומערבבים הייטב לאיחוד
- יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצד
הכנת הרוטב:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים הייטב לאיחוד
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את כדורי הבשר פנימה
- מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים עד להתרככות במשך כ30 דקות
- רבע שעה ראשונה מבשלים כשהסיר מכוסה וברבע שעה השנייה מבשלים ללא מכסה.
- מגישים לצד אורז ואוכלים בהנאה!
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות