מתכון לבייגל במילוי גבינה צהובה
מתכון נהדר לבייגלים ממולאים בגבינה צהובה המעניקה להם טעם מיוחד, מתאימים כארוחת בוקר או ערב לצד ירקות ומבחר גבינות
- חני לוין
- ל' סיון התשפ"ג
בייגל צילום: freepik
מתכון לבייגל במילוי גבינה צהובה
המצרכים לבייגל במילוי גבינה צהובה:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 4 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1/2 כוס שמן
- 3 כוסות מים פושרים (כוס ח"פ קרה)
למילוי:
- רצועות גבינה צהובה
לציפוי:
- קערת מים מעורבבים בסילאן
- קערה עם שומשום
אופן ההכנה לבייגל במילוי גבינה צהובה:
- מכניסים את כל מצרכי הבצק לקערה ומתחילים ללוש הייטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה ( אם יוצא יבש מוסיפים מעט מים)
- מכסים את קערת הבצק בניילון ומגבת ומניחים להתפחה במשך כשעה לשים שוב את הבצק להורדת האוויר ומתפיחים פעם נוספת במשך 20 דקות.
- לוקחים כדוק קטן של בצק ומרדדים אותו למלבן ארוך
- מניחים רצועת גבינה צהובה על הבצק ומגלגלים לרצועה ארוכה
- לוקחים את הרצועה המגולגלת ויוצרים צורה של בייגל, מהדקים הייטב את שתי הקצוות זו לזו, טובלים במים עם הסילאן ולאח"מ בקערת השומשום, ניתן לטבול גם בפרג או קצח מי שאוהב
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ25 דקות או עד להשחמה נאה.
- מוציאים מהתנור ומגישים במבחר גבינות וירקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות