מתכון למאפה בצק עלים במילוי גבינות ופסטו
מתכון נהדר למאפה מרשים וקל להכנה, במילוי של מבחר גבינות וממרח פסטו משולבים בעגבניות שרי ובצל ירוק ומעניקים לכם מנה חלבית הולמת לארוחת ערב או בוקר
- אפרת ושדי
- כ"ה סיון התשפ"ג
מאפה בצק עלים במילוי גבינות ופסטו צילום: אפרת ושדי
מתכון למאפה בצק עלים במילוי גבינות ופסטו / אפרת ושדי
המצרכים למאפה בצק עלים במילוי גבינות ופסטו:
- 1 חב' בצק עלים
- פתיתי גבינה למאפים
- גבינה מלוחה
- גבינת כנען
- ממרח פסטן
- עגבניות שרי
לקישוט:
- בצל ירוק
אופן ההכנה למאפה בצק עלים במילוי גבינות ופסטו:
- משטחים את בצק העלים על תבנית עם נייר אפיה. מורחים את הממרח פסטו בשכבה אחידה על הבצק.
- מפוררים את הגבינות ומכניסים לקערה, מערבבים הייטב לאיחוד ומניחים בתוך המאפה מעל ממרח הפסטו.
- מניחים על שכבת הגבינות חצאי עגבניות שרי ומקשטים בבצל ירוק קצוץ דק
- מוסיפים עוד מעט פתיתי גבינה לקבלת מאפה מפנק יותר
- מכסים את הבצק, ברשת של בצק עלים (יוצרים בעזרת גלגלת מיוחדת שניתן להשיג בחנויות)
- חותכים עודפי בצק ומהדקים, מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 ואופים במשך 20 דקות או עד שהמאפה משחים ומקבל צבע יפה
- מוציאים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות