מתכון לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל
מחפשים מתכון קל וטעים של תוספת אהובה, מתכון לטורטיות במילוי בשר אנטריקוט ורצועות בצל המוקפצים בתיבול מושלם
- חני לוין
- כ' סיון התשפ"ג
טורטיות ממולאות אנטריקוט צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל / אסתי זוהרץ
המצרכים לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל:
- 3 שקיות ואקום פילה סטיק אנטריקוט (מוכרים בוואקום אנטריקוט פרוס בכל סופר) (אפשר להמיר בבשר טחון)
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- מעט מלח
- מעט פפריקה
- מעט כורכום
- מעט פלפל שחור גרוס
- מעט צ'ילי גרוס למי שאוהב
- מעט שום גבישי
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- שומשום / קצח
אופן ההכנה לטורטיות במילוי אנטריקוט ורצועות בצל:
- חותכים לרצועות את האנטריקוט
- מחממים סיר רחב או מחבת עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את רצועות הבשר ומקפיצים על אש גבוהה עד שהאנטריקוט מוכן
- מוסיפים את המלח, הפפריקה, הכורכום, פלפל שחור, צ'ילי ושום גבישי ומערבבים הייטב לאיחוד
- מכבים את האש ומצננים הייטב
- ממלאים את הטורטיות ומגלגלים לרול
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
- מוציאים מהתנור ומגישים עם כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות