כיצד אפשר לצלות כבד עם רוטב ללא בישול?
אתר 'בחדרי חרדים' מביא מידי יום את פינת ההלכה היומית מהגאון הגדול רבי שבתי לוי ראש מוסדות 'הליכות משה' ורבה של רמת אהרן ב"ב | הנושא: כיצד אפשר לצלות כבד עם רוטב ללא בישול?
הגאון הרב שבתי לוי צילום: באדיבות המצלם
כיצד אפשר לצלות כבד עם רוטב ללא בישול?
כיוון שאחרי שלשה ימים מהשחיטה הכבד אסור בבישול ומותר רק בצליה. אם רוצה להכין כבד עם רוטב ואינו יכול לצלות כבד עם רוטב מה יעשה?
יכין רוטב ע''ג האש בסיר וישפוך הרוטב לאחמ''כ לתוך הכבד, וכיון שהמים הם כלי שני שאינו מבשל, מותר באכילה כדין צלוי.
הלכה יומית מפי הגאון הרב שבתי לוי שליט\
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות