מתכון לגראטן תפוחי אדמה ובטטה
מתכון נהדר לארוחה חלבית הולמת, תפוחי אדמה, בטטה וכרובית הנצלים בתנור יחד עם רוטב שמנת פטריות עסיסית מקבלים טעם חלבי משובח ומלא עניין
- חני לוין
- ט"ז סיון התשפ"ג
מתכון לגראטן תפוחי אדמה ובטטה / הדסה ברוכים
המצרכים לגראטן תפוחי אדמה ובטטה:
- תפוחי אדמה
- בטטה
- כרובית
- מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- טימין
- שמן זית
לרוטב שמנת פטריות:
- 2 כפות גדושות קוטג'
- פטריות טריות פרוסות
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה / לבישול
- גבינה צהובה מגורדת (כמה שאוהבים)
אופן ההכנה לגראטן תפוחי אדמה ובטטה:
- חותכים את הירקות לקוביות
- מטבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט וטימין ומערבבים הייטב
- מניחים על תבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כ40 דקות עד להשחמה יפה.
- בקערה, מערבבים הייטב את כל מצרכי הרוטב מלבד הגבינה הצהובה ושופכים מעל הירקות
- מערבבים בעדינות ומפזרים גבינה צהובה בנדיבות.
- מכניסים שוב לתנור החם לעוד כ15 דקות עד לשיזוף הגבינה הצהובה.
- מוציאים מהתנור ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות