מתכון לעוף עם זיתים ברוטב עגבניות עסיסי
מנה עיקרית הולמת עם כרעיים עוף המתבשלים ברוטב עגבניות, גמבה וזיתים בתוספת של ירק קצוץ ותיבול עסיסי תקבלו מנה בשרית מוצלחת וטעימה
- מירב מלכה
- ה' סיון התשפ"ג
עוף עם זיתים ברוטב עגבניות עסיסי צילום: מירב מלכה
מתכון לעוף עם זיתים ברוטב עגבניות עסיסי / מירב מלכה
המצרכים לעוף עם זיתים ברוטב עגבניות עסיסי:
- כרעיים / כל חלקי עוף רצויים
- 1 עגבנייה קצוצה
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 3 שיני שום קצוצות
- צרור כוסברה / פטרוזליה
- 1 קופסת זיתים מגולענים שטופים היטב.
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף מלח
- 1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה לעוף עם זיתים ברוטב עגבניות עסיסי:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את השום עד להזהבה, מוסיפים את העופות ומטגנים מכל הכיוונים עד להשחמה, מוסיפים את העגבנייה, הגמבה, הזיתים והכוסברה ומביאים לרתיחה.
- בכוס מכניסים את השמן, הפפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים הייטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- שופכים את הרוטב מעל לחלקי העוף שבסיר ומביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר
- מבשלים כשעה וחצי ומגישים לצד אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות