מתכון לקסטה בטעמים טרופיים
מתכון נהדר לקסטה בסטייל שונה וייחודי, קסטה המשולבת במנגו טחון יחד עם קצפת אוורירית וטעימה ומשולבים עם ביסקוויטים בטעמים טרופיים מקבלים יחד טעם של קינוח חגיגי וטעים במיוחד
- אפרת ושדי
- כ"ח אייר התשפ"ג
קסטה בטעמים טרופיים צילום: אפרת ושדי
מתכון לקסטה בטעמים טרופיים / אפרת ושדי
המצרכים לקסטה בטעמים טרופיים:
- 1 חבילת ביסקוויטים פתי בר בטעם פירות טרופיים
- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
- 300 גר' חלב מרוכז
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 1 מנגו קפוא
לציפוי:
- שוקולד לבן מומס
- קוקוס קלוי
אופן ההכנה לקסטה בטעמים טרופיים:
- טוחנים את המנגו הקפוא בעזרת מוט בלנדר ומניחים בצד
- בתבנית חד פעמי בגודל בינוני, מסדרים יפה את הביסקוויטים
- בקערה, מכניסים את השמנת מתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצפת תפוחה
- מוסיפים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת יציבה
- משטחים את הקצפת מעל הביסקוויטים שסידרנו בתבנית ומעל הקצפת מניחים את המנגו הקפוא
- מעל המנגו מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת
- ומכניסים להקפאה למשך הלילה
- פורסים את הקסטה לרצועות וטובלים את צדדי הקאסטה בשוקולד לבן המומס
- לאח"מ טובלים בקוקוס הקלוי ושומרים בהקפאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות