מתכון לתחתיות ארטישוק עם פטריות ובצל
מתכון מוצלח לתחתיות ארטישוק המתבשלות יחד עם בצל קצוץ ופטריות, מעניקים לכם יחד תוספת נהדרת לכל ארוחה, בהגשה לצד אורז לבן ועוף צלוי תקבלו מנה משובחת ומלאת עניין
- חני לוין
- כ"ו אייר התשפ"ג
תחתיות ארטישוק עם פטריות ובצל צילום: אפרת אטיאס
מתכון לתחתיות ארטישוק עם פטריות ובצל / אפרת אטיאס
המצרכים לתחתיות ארטישוק עם פטריות ובצל:
- 3 בצלים גדולים קצוצים
- 1 שקית תחתיות ארטישוק קפואות (500 גר').
- 1 קופסת פטריות חתוכות / שלמות (שימורים)
- 4 עלי דפנה
- כ 8 יחידות פלפל אנגלי - לא חובה [ניתן להמיר בשליש כפית פלפל שחור]
- 1/2 לימון סחוט (ניתן להוסיף לפי הטעם)
- מלח
- אבקת מרק
אופן ההכנה לתחתיות ארטישוק עם פטריות ובצל:
- את תחתיות הארטישוק חותכים ומנקים מעט את החלק היבש מלמטה
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ עוד כ-3 דקות.
- מוסיפים את העלי דפנה, התבלינים, לימון, פטריות ומוסיפים מים עד גובה תוכן הסיר - מעט פחות.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מכסים את הסיר ומבשלים כ40 דקות עד לריכוך.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות