שאל את הרב
הלכה יומית: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך מספר דקות?
אתר 'בחדרי חרדים' מביא מידי יום את פינת ההלכה היומית מהגאון הגדול רבי שבתי לוי ראש מוסדות 'הליכות משה' ורבה של רמת אהרן ב"ב | הנושא: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך מספר דקות?
- חיים לוין
- כ"ד אייר התשפ"ג

הגאון הרב שבתי לוי צילום: באדיבות המצלם
הלכה יומית: איך הופכים תנור חלבי לתנור בשרי תוך כמה דקות?
תשובה: כיוון שהתנור בלע היתר ולא איסור די בהגעלה או ליבון קל, ולכן מנקים את התנור והמגשים היטיב, מחממים את התנור בחום של 150 מעלות למשך כ10 דקות, ובכך התנור והמגשים יגיעו לחום של יד סולדת בו והתנור הוכשר ולאחריו יכול להשתמש בו לבשרי כמו תנור חדש.
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
הלכה יומית מפי הגאון הרב שבתי לוי שליט\
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות